Компанія Lexus анонсувала таємничий концепт для Токіо

Компания Lexus анонсировала таинственный концепт для Токио

Одна з основних прем’єр бренду в 2017-му — седан LS, представлений в січні. У «підігрітому» варіанті поки що це лише версія F Sport — в задньо — і повноприводному варіантах. Але, може бути, скоро з’явиться варіант потужніший.

В
наприкінці жовтня в Токіо відкриє двері міжнародний автосалон. Марка Lexus покаже там понад десятка серійних машин, від флагманського «ель-еса» до паркетника NX 300 (колишній NX 200t) і рестайлінгового хетча CT 200h. Вони складуть основну масу експозиції. А підвищену увагу публіки повинен привернути якийсь концепт, про який сам виробник не каже нічого конкретного. Тим не менш вже цілком можна зробити прогноз.

Компания Lexus анонсировала таинственный концепт для Токио

Самий спортивний LS — це 500 AWD F Sport з «битурбошестеркой» 3.5 (420 к. с., 600 Н•м), тією ж, що і на звичайному седані. Тут поліпшена керованість і посилені гальма. Повний привід на основі міжосьового диференціала Torsen доступний і звичайному «ель-есу».

Чутки про справжню «запальничці» з індексом LS F спливають все наполегливіше. Прообраз такої моделі відділення TMG створило ще п’ять років тому, звичайно, на базі минулого «ель-еса». Тепер в Токіо ми можемо побачити щось схоже на основі нинішнього седана. За неофіційними даними, для нього підготовлена нова «битурбовосьмерка» 4.0 потужністю близько 600 л. с. Її ж готують і майбутнього купе LC F. така двухдверка — це ще один кандидат на можливу токійську прем’єру. Нарешті, сюрпризом може виявитися семимісний RX, нехай раніше керівництво фірми від нього і відхрещувалося.

Компания Lexus анонсировала таинственный концепт для Токио

Вже вийшли версії купе LC теж будуть показані в Токіо. На даний момент у моделі два варіанти: з «атмосферної» 473-сильною «вісімкою» 5.0 359-сильний гібрид на базі мотора V6 3.5.

Додамо, що в російському представництві Лексуса раніше не оголошують точну дату появи нового покоління «ель-еса» у продажу (в Європі, наприклад, це буде початок 2018 року). Але зате Драйв з’ясував, що на нашому ринку флагманська модель марки буде представлена і в задньоприводною, і в повнопривідної модифікації.