Тест-драйв Infiniti QX50: преміальні гойдалки

Як тільки підтвердилася інформація про тест-драйві QX50 я з дитячою цікавістю чекав дня, коли дилер передасть мені ключі. Все це тривало якийсь час і після отримання, але через мить я почав приходити до тями і як то кажуть, відчув шок. Почнемо по порядку.

Екстер’єр

Забігаючи вперед, всупереч очікуванням, що зараз почнеться повний рознос «фініка», уточню, нерозуміння у нас виникало лише місцями і зовнішнього вигляду це не стосується.

Дизайн екстер’єру в форматі «прагне вперед», ці лінії, фари, фальшрадіаторная грати зі значним шильдиком виглядають вражаюче, а головне впізнається. Завдяки унікальній формі кузова коефіцієнт аеродинамічного опору знизився на 6 відсотків. Вседорожник побудований на новій платформі зі стійками «Макферсон» спереду замість двухричажка у попередника. Автомобіль виглядає динамічно, дорого і дійсно премиально.

До речі, про впізнавані фари. У нічний час, як кажуть самі японці «яскравий погляд» настільки яскравий, що дорожні знаки, що знаходяться над трасою, відбивають світло поворотников. Іншими словами — сліпуче маневрірованіе.Кстаті, про впізнавані фари. У нічний час, як кажуть самі японці «яскравий погляд» настільки яскравий, що дорожні знаки, що знаходяться над трасою, відбивають світло поворотников. Іншими словами — сліпуче маневрування.

На жаль, не вдалося дізнатися думку зустрічного потоку, критично чи таке поширення світла або жити можна. Проте, при сильному тумані і з включеною «аварійкою» автомобіль буде добре і чітко позначений на дорозі.

Підводячи підсумки про дизайн екстер’єру хочеться сказати, що ціна тепер відчувається злегка заниженою, але про неї пізніше, що ж всередині?