Керуй автопарком легко разом із Toplyvo B2B

Контроль використання пального у невеликих автопарках відтепер не проблема! З Toplyvo B2B кожний літр під звітністю. До того ж клієнти отримують постійну знижку у -8% на газ, бензин і дизельне пальне для заправки на топових автозаправних комплексах України. Легко формуй бухгалтерські звіти та спрощуй процеси управління компанією. Далі розкажемо про сервіс докладніше, також детальну інфо дізнавайся за посиланням: https://toplyvo.app/ua/b2b/

Який принцип роботи бізнес кабінету

Це багатофункціональний персональний кабінет для управління автопарком. Головна його мета — допомогти ефективно контролювати кожне авто. Це допоможе уникнути ситуацій, коли пальне зникає, ти не маєш змоги виявити, хто у цьому винен. Через B2B кабінет ти зможеш купувати пальне гуртом, розподіляти його між водіями, створювати звіти для бухгалтера, відстежувати де та наскільки заправився кожний конкретний співробітник. Зручно, що всi операції онлайн і ніяких паперів!

Спеціальний мобільний застосунок для водіїв

Бізнес кабінет працює разом із додатком для смартфонів Toplyvo UA. Саме сюди необхідно надсилати пальне водіям через персональний кабінет. Бензин надходить у вигляді талонів, які містять QR-код. Його на касі сканують та заправляють автотранспорт. Застосунок співпрацює з такими АЗК: Shell, WOG, Glusco, Окко, Овіс, Саноіл, Motto, Чіпо, PP Oil. Також для зручності водіїв у застосунку є калькулятор витрат бензину та карти для пошуку найближчих АЗК. Як додаткові функції — оформлення полісу ОСЦПВ та придбання віньєток для подорожей Європою.

Як почати користуватися додатком

На сайті Toplyvo UA переходь у розділ “Бізнес кабінет”, тисни на кнопку “Почати роботу”. Далі необхідно оформити договір. Для цього вкажи e-mail для надсилання документу, код ЄДРПОУ, ІНН та платіжні реквізити компанії. Далі клікай на “Оформити договір”, завантажуй його собі, став електронний підпис та знову відправляй у кабінет. На цьому налаштування завершені і ти вже можеш починати роботу. Якщо знадобиться консультація щодо користування, звертайся до наших спеціалістів: 050 9800 800.

Підбиваємо підсумки, бізнес кабінет Toplyvo B2B — це

  • постійна вигода на всі види пального до -8% з ПДВ;
  • просте формування бухгалтерських звітів;
  • кредитний ліміт на придбання пального у розмірі до 20 тис грн;
  • універсальний застосунок для водіїв автопарку;
  • 9 найкращих українських заправок у одному місті;
  • твій спокій та контроль кожного водія.