Концепт Toyota GR Super Sport буде представлений в Токіо

Концепт Toyota GR Super Sport будет представлен в Токио

Щоб розглянути машину, тизер довелося висвітлити. Обрисами вона нагадує гоночний гібрид Toyota TS050. За неофіційними даними, частина технічної начинки запозичена у купе 86 GR.

В
вересні Toyota упорядкувала свою оспортивленную лінійку GR, чия назва походить від команди Gazoo Racing. Автомобілі тепер діляться на три категорії: початкову GR Sport, середню GR і «гарячу» GRMN. А на Токійському автошоу, яке відкриється для преси 12 січня, буде показаний GR Super Sport Concept — прототип спорткара для гонок на витривалість в чемпіонаті WEC.

Концепт Toyota GR Super Sport будет представлен в Токио

Так сьогодні виглядає вся серія. Верхній ряд зліва направо: Harrier GR Sport, Vitz GR Sport, Vitz GR. Нижній: Noah GR Sport, Voxy GR Sport, Mark X GR Sport, Prius PHV GR Sport.

Дебют готової до бою машини відбудеться в травні 2018 року на марафоні «24 години Нюрбургринга». Що ж стосується експозиції Тойоти у Токіо, то вона буде практично цілком присвячена автоспорту. Проте довгоочікуване купе Supra п’ятого покоління, за уточненою інформацією, не розкриється в японській столиці, ні в Детройті. Залишається надія на березневу Женеви.