В Україні можна купити найдешевший автомобіль в світі Bajaj Qute

На українському автомобільному ринку невдовзі з’явиться найдешевший автомобіль в світі – індійський Bajaj Qute. Перше що впадає в око після дизайну це його ціна. Офіційного українського цінника автомобіль ще немає, але орієнтовно такий транспортний засіб буде коштувати менш як чотири тисяч доларів. Згідно з останньою інформацією авто вже проходить процедуру сертифікації в Україні.

Відразу потрібно уточнити, що перед нами не повноцінний автомобіль, а чотирьох колісний квадроцикл із закритим кузовом. Розміри цього дива техніки складають 2752 х 1312 х 1650 мм, вага – 399 кг, об’єм багажника – 44 літри. По задуму розробників, настільки компактна машинка приглянеться жителям мегаполісів, які постійно страждають від недостатньої кількості паркомісць.

Серце індійського сітікара – бензиновий мотор потужністю 14 к.с., який споживатиме 3 л палива на 100 км. Максимальна швидкість квадроцикла – 70 км/год. Вже у базовій комплектації Bajaj Qute, буде мати такі блага, як замки дверей, ремені безпеки, монохромний екран борт-комп’ютера та вентилятор.