Седани Ford Mondeo потрапили в Росії під відкликання через гальм

Седаны Ford Mondeo попали в России под отзыв из-за тормозов

Минулого разу Mondeo вирушав на ремонт в серпні минулого року: у трьох з гаком тисяч машин були виявлені проблеми з фарами, які вимикалися самі по собі.

В
ыявленный дефект призводить до того, що після відключення електронного стоянкового гальма і початку руху задні гальмівні колодки розмикаються не повністю, це призводить до їх перегріву і прискореного зносу. З такої причини в Росії відкликані 297 седанів Ford Mondeo, реалізованих з січня по вересень нинішнього року.

Седаны Ford Mondeo попали в России под отзыв из-за тормозов

Ця кнопка може не дати очікуваного ефекту. Якщо використовувати стоянкове гальмо в заглушеному автомобілі при включеній передачі, високий ризик відкату машини.

Фахівці дилерських центрів Форда готові безкоштовно перепрограмувати модуль гальмівної системи. Список VIN-номерів, як зазвичай, опублікований Росстандартом. Зауважимо, що минулий вересень став для марки Ford в Росії найкращим місяцем за останні два роки: продано 4663 автомобіля. За дев’ять місяців куплено 34 896 машин. Але Mondeo зірок з неба не вистачає, оскільки основну касу роблять Focus, Kuga, Transit і Explorer.