Седан Kia Rio отримав в Росії нове виконання Prestige AV

Седан Kia Rio получил в России новое исполнение Prestige AV

Прийом замовлень на «четвертий» Kia Rio відкрився в липні. Відомо, що за вересень седан знайшов 8437 покупців. Всього за дев’ять місяців у нас реалізовано 10 446 машин обох поколінь. Поки чотирьохдверна Rio залишається найпопулярнішою в Росії моделлю.

М
едиацентр з семидюймовим сенсорним дисплеєм і штатним навігатором, який попереджує про пробки і камерах фіксації порушень, раніше був доступний тільки топовому двухпедальному седану Kia Rio в комплектації Premium за 989 900 рублів. Тепер ту ж систему AVN 5.0, але без вбудованого електронного путівника, можна придбати в новій версії Prestige AV за 889 900 (на «механіці») або за 929 900 («автомат»). Економія до 60 000 не завадить використовувати додатки, які покажуть дорогу завдяки інтерфейсам Apple CarPlay і Android Auto.

Седан Kia Rio получил в России новое исполнение Prestige AV

Аналогічну медіасистему AV (купирована літера N, означає навігатор) отримає підведений хетчбек Kia Rio X-Line. Він вийде на російський ринок у листопаді, і комплектації, само собою, будуть відрізнятися від седановских.

Для інформаційно-розважальної системи AV заявлені шустрий двоядерний процесор, один гігабайт оперативної пам’яті, USB-порт, підтримка MP3 і протоколу Bluetooth, картинка з камери заднього виду, управління з кнопок на кермі. Ми вже не раз стикалися з медіацентром AVN 5.0 і всякий раз відзначали високу якість його звучання. В прес-офісі KIA кажуть, що нова комплектація Prestige AV з’явилася на прохання молодих клієнтів.