Лінійка субкомпакту Fiat 500L поповнилася версією City Cross

Линейка субкомпакта Fiat 500L пополнилась версией City Cross

Щоб Фиатик більше скидався на кросовер, італійці забезпечили його імітацією сталевий захисту на бампери спереду і ззаду, поставили більш агресивну стільникову решітку і затемнили весь хром на кузові, частково замінивши його пластиком.

Про
бновленный Fiat 500L вийшов на ринок кілька місяців тому, і в FCA Group стверджують, що автомобільчик вже опинився в Європі дуже успішним. Але це не привід сидіти склавши руки, тому для «п’ятисотого» субкомпактвэна придумано нове виконання City Cross. Воно буде доповненням до версій Urban, Cross (колишня Trekking) і Wagon (раніше Living). Хоча з назви зрозуміло, що машинка — суто міська, тільки цей Fiat 500L володіє всіма ознаками вседорожника. У нього на 25 мм збільшений кліренс, по низу кузова пущений чорний пластик, встановлені нові 17-дюймові диски.

Линейка субкомпакта Fiat 500L пополнилась версией City Cross

«Ідеальний автомобіль для втечі від рутини до захоплюючим міських пригод» доступний у дев’яти кольорах кузова з контрастною чорною дахом. Новий колір на фото називається Sicilia Orange.

Линейка субкомпакта Fiat 500L пополнилась версией City Cross

Масивна вставка на передній панелі може бути білою. Якщо стандартний Fiat 500L використовує медіацентр з дисплеєм діагоналлю 3,5 дюйма і Bluetooth, тут ми бачимо систему Uconnect HD Live з семидюймовим сенсорним екраном, підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Стандартним обладнанням для «міського крос-Фіата» є шість подушок безпеки, АБС, ESP, світлодіодні ходові вогні, мультируль, «клімат», круїз-контроль, а пакетів опцій — хоч греблю гати. Що стосується силових агрегатів, то це все той же набір з моторів потужністю від 95 до 120 сил, «механіка» і «робот» Dualogic. Ціни поки невідомі. Зауважимо, Fiat 500L сертифікований в Росії — ніби на всякий випадок. Однак мінівен Chrysler Pacifica, оформлений аналогічним чином, два дні тому надійшов у продаж з нескромним цінником.