Оновлений купе Chevrolet Camaro 2019

Купе Chevrolet Camaro після поновлення в Україні не подорожчало.

  Дорестайлинговой модель в Україні вже за замовчуванням комплектувалася біксенон. Тепер зроблений ще один крок вперед: оновлене купе «в базі» оснащено світлодіодним головною оптикою.

  З продажами на рівні від п’яти до п’ятнадцяти машин на місяць модель Chevrolet Camaro особливо популярною в нашій країні не назвеш. Втім, в сегменті спорткупе ні у кого високих цифр немає. За підсумками року, що минає краще виступить хіба що Porsche 911. А якщо віднести Camaro просто до купе D-класу, то лідерства не передбачається і зовсім.

  Проте в новому році у «американця» є шанс поправити ситуацію: українське представництво Chevrolet зробило подарунок шанувальникам поні-кара — у продажу з’явилася рестайлінговая версія за колишньою ціною в 45900 $. Для орієнтування, дволітровий 249-сильний купе Audi A5 Sport 45 TFSI quattro S tronic варто 45300 $.

  Рельєфні світлодіодні ліхтарі у вигляді подвійних блоків є одним з найбільш виразних ознак оновленої моделі.

  На жаль, різноманітності моторів, яке є в США, дилери нам як і раніше не запропонують. Тут все та ж турбочетвёрка 2.0 під капотом, ті ж 238 л.с. і 400 Н • м, восьмиступінчастою «автомат» і час розгону з нуля до сотні за 5,9 с. Але ж інші важливі компоненти підібрані так, ніби у вас Багатолітровий V8.

  Тут присутні збільшена система охолодження двигуна і зовнішній охолоджувач моторного масла, система стабілізації StabiliTrak і перемикач режимів руху, що впливає серед іншого на графіку екрана в центрі приборки. До речі, про V8: дизайн переднього бампера зі «наскрізний» емблемою марки і глянсовою чорною гратами на нашому дволітровий Camaro такої ж, як за океаном у восьмицилиндровой версії SS.