Оновлений Ford Explorer представлять 9 січня

Зображення великого позашляховика Ford мелькали в мережі не один раз. Причому, «Блакитний овал» демонстрував кілька варіантів решітки радіатора і світлотехніки. А тепер офіційно оголошено, що Explorer буде представлений 9 січня.

  Дебют Ford Explorer нового покоління відбудеться за тиждень до Детройтського автосалону 2019 року. Це буде еволюційна модель, побудована, проте, на новій платформі CD6. Вона вже використовується на новому великому позашляховику Lincoln Aviator.

  Поки ніяких офіційних даних Ford не опублікував, але абсолютно зрозуміло, що Explorer отримає три силових установки. У найпростішому варіанті це буде чотирициліндровий 2,3-літровий бензиновий двигун.

  Дорожчі версії будуть пропонуватися з двома V-подібними шістками: трилітрової або об’ємом 3,3 літра. Останній варіант може оснащуватися ще і гібридною силовою установкою.

  При цьому всі три двигуни працюють в парі з десятіступенчатой ​​автоматичною коробкою передач, а повний привід пропонується в якості опції.

  Трилітрова V-образна шістка в новому позашляховику вже була серйозно перевірена поліцією штату Мічиган. І виявилося, що новий Ford Explorer — найшвидша поліцейська машина в Америці. Вже оголошено, що Explorer буде поставлятися в поліцію і з гібридною силовою установкою.