Рестайлінг не вплинув на техніку гібрида Hyundai Sonata

Рестайлинг не повлиял на технику гибрида Hyundai Sonata

Ціни на модернізовані гібриди Hyundai Sonata поки тримаються в таємниці, але, за чутками, вони майже не зміняться. Зараз дорестайлінгові версії Hybrid і Plug-in Hybrid стоять в США від $26 000 і $34 600 відповідно.

В
березні минулого року на заході в Сеулі показали рестайлінговий седан Hyundai Sonata сьомий генерації. З тих пір автомобіль надійшов у продаж на батьківщині і в США, де зміна поколінь спричинила за собою зниження попиту аж на 34%. І саме в Штатах корейці вирішили відзначити дебют оновлених бензоелектричні модифікацій ― Sonata Hybrid і Sonata Plug-in Hybrid. Від дореформених гібридів новинки разюче відрізняються передньою і задньою частиною і значно меншою мірою — інтер’єром і обладнанням. Тільки з технічної частини кількість змін прагне до нуля.

Рестайлинг не повлиял на технику гибрида Hyundai Sonata

Спочатку Sonata комплектується сім’ю подушками безпеки, системою стабілізації, двозонним клімат-контролем, камерою заднього виду і Bluetooth. Шкіряна оббивка, навігація, вентиляція та електропривод передніх крісел, системи автоматичного гальмування, моніторингу сліпих зон і утримання в смузі ― опції.

Четырехдверка раніше оснащується 156-сильним чотирициліндровим двигуном 2.0 (190 Н•м) з безпосереднім уприскуванням і 52-сильним електромотором (205 Н•м), вбудованим в корпус шестиступінчастою автоматичною коробкою передач. Витрата палива в змішаному циклі залишився на рівні 5,6 л/100 км, а на одному повному паливному баку Sonata Hybrid може покрити до 1046 км. Єдине маленьке зміна стосується літієво-полімерної батареї, ємність якої піднялася з 1,62 кВт•год до 1,76. А місце дислокації акумуляторів те ж ― під підлогою багажника, чий обсяг зберіг без малого 380 к.

Рестайлинг не повлиял на технику гибрида Hyundai Sonata

Зовні бензоелектричних Сонати відрізняються від стандартних модифікацій заднім бампером, прихованими патрубками випускної системи і оригінальними легкосплавними 17-дюймовими колесами з шинами Kumho з низьким опором коченню.

Підзаряджаються модифікація Сонати помітно відрізняється від звичайного гібрида точно так само, як це було раніше. Бензинова «четвірка» у них спільна, але електромотор розвиває 68 сил. Таким чином, сумарна віддача силової установки не 196 сил, а 205. Плюс ємність батареї збільшена до 9,8 кВт•год, завдяки чому на одній електротязі седан проїжджає до 44 км. На зарядку акумуляторів потужним пристроєм йде менше трьох годин, після чого автомобіль подужає до 950 км Обидва гібрида будуть випускати на заводі в Асані. Продажі седана Sonata Hybrid стартують в першому кварталі 2018 року, а версії Plug-in Hybrid ― у другому.