Зовнішність кросовера Jeep Cherokee втратила епатаж

Внешность кроссовера Jeep Cherokee утратила эпатаж

Про те, що Cherokee вилікується від «узкоглазости» і фари будуть цільними, попереджали папараці. Крім того, у кросовера змінився малюнок задніх ліхтарів, з’явилися нові бампери і багажна двері, на яку переїхав номерний знак.

П
республіці не догодиш. Ось зробив дизайнер Грег Хауелл кросовера Jeep Cherokee незвичайне обличчя — і тут же почув: фу, ну яке ж ганьба! А після рестайлінгу народ, дивлячись на ніс, виправлений за традиційними канонами, голосить — втрачена самобутність, тепер безликість і нудота… Але суть така, що герой численних відзивних кампаній більше не виглядає зухвало.

Внешность кроссовера Jeep Cherokee утратила эпатаж

Окантовка колодязів приладів змінилася з жовтого на білий. Селектор коробки тепер не оточує сріблястий пластик. В іншому все начебто як і раніше. Двоколірна обробка є і зараз.

Повноцінна прем’єра оновленого Cherokee пройде в січні на Детройтському мотор-шоу, тому Jeep поки притримує інформацію. Показавши чотири фотографії, компанія заявила про «більш преміальному дизайні» і «економічних варіантах трансмісії». З високою часткою ймовірності позашляховик отримає замість «атмосферника» V6 3.2 (272 л. с., 315 Н•м) нову «турбочетверку» 2.0 (272 л. с., 400 Н•м), яка вже ставиться на Wrangler. Модифікація Trailhawk для Cherokee підтверджена (див. червону машину в «великому плані»).

Було — стало

Внешность кроссовера Jeep Cherokee утратила эпатаж