У Калузі стартував випуск моделі Mitsubishi Pajero Sport

В Калуге стартовал выпуск модели Mitsubishi Pajero Sport

За неповний рік у нашій країні модель отримала понад трьох тисяч покупців, а за підсумками 2017-го показник може наблизитися до чотирьох тисяч. Серед привабливих сторін — подовжена до п’яти років гарантія.

До
компанія ТОВ «ММС Рус» оголосила про запуск виробництва позашляховика Mitsubishi Pajero Sport на заводі в Калузі. У вересні локалізацію машини останнього покоління запланували на листопад, але фактично конвеєр запрацював в грудні. В Росії почали збирати дизельні версії Спорту. Бензинові варіанти раніше поставляються з Таїланду, і їх випуск у нас поки не планується.

В Калуге стартовал выпуск модели Mitsubishi Pajero Sport

Дизель 2.4 (181 к. с., 430 Н•м) не тільки економічніше, ніж бензинова «шістка» 3.0 (209 к. с., 279 Н•м), але і доступніше. Діапазон цін у дизельного Спорту — від 2 199 000 до 2 849 990 рублів (комплектації Invite 6MT, Intense 8AT, Instyle 8AT і Ultimate 8AT), а у бензинового — від 2 599 990 до 2 799 990 (Instyle 8AT і Ultimate 8AT).

Старт машини в Калузі практично не вплинув на комплектації. Хіба що в кращу сторону. Компанія заявила, що тепер у найпростішій версії Invite 6MT будуть безключовий доступ, запуск двигуна кнопкою і моніторинг тиску в шинах, які раніше входили до складу другої комплектації (Intense 8AT) і вище.

В Калуге стартовал выпуск модели Mitsubishi Pajero Sport

У церемонії відкриття взяли участь заступник генерального директора ТОВ «ПСМА Рус» Ісао Тагучі (ліворуч) і директор департаменту з корпоративної стратегії ТОВ «ММС Рус» Тецуя Каторі.

Зрозуміло, чому пріоритет відданий дизелю. Хоча такі модифікації моделі Pajero Sport з’явилися в салонах лише у квітні, за підсумками одинадцяти місяців 2017 року на дизельні виконання довелося 77% продажів (відповідно, лише 23% — на бензинові). А в останні місяці цей показник постійно зростав, і зараз вже приблизно 85-90% всіх видів спорту покупці замовляють саме з дизелем, розповіли Драйву в представництві компанії.