Під відкликання потрапило більше дев’яти тисяч пікапів Toyota Hilux

Под отзыв попало более девяти тысяч пикапов Toyota Hilux

У нас відкликають сьоме покоління, а в Австралії вже ремонтують восьме. З-за неправильної установки додаткового комплекту батарей двигун може захлинутися.

З
ентябрьская сервісна акція, яка зачепила 323 пікапа Toyota Hilux, отримала продовження. На цей раз до дилерам доведеться відправитися 9310 власникам Хайлаксов. Причому якщо раніше йшлося про машини, проданих в період 2010-2011 років, то тепер — про випущених з другого вересня 2011 року по 28 листопада 2014-го. Але проблема все та ж — водійська подушка безпеки компанії Takata.

Под отзыв попало более девяти тысяч пикапов Toyota Hilux

Пару тижнів тому Hilux пережив рестайлінг в Таїланді, де пікап проводиться і для Росії. Коли ми побачимо оновлену машину на своїх вулицях, ще не ясно.

Некоректне спрацьовування эйрбэга при аварії може бути фатальним, тому необхідно заїхати до сервисменам для безкоштовної заміни газогенератора. Зі списком VIN-номерів можна ознайомитись на сайті Росстандарту. Зауважимо, кампанія носить глобальний характер: 15 000 пікапів відкликані навіть у Гані (Західна Африка), а по всьому світу ремонту підлягають майже шість мільйонів Тойот.