Пікап Honda Ridgeline 2021 року: нова зовнішність і колишня техніка

Honda оновила середньорозмірний пікап Ridgeline другого покоління, що вийшов на ринок в 2017 році. Основним придбанням моделі стала нова, квадратна передня частина кузова з вертикальною восьмикутної радіаторної гратами, жорсткими крилами і високою лінією капота. Також дизайнери змінили форму переднього бампера і повітрязабірників. Всі ці зміни дозволили залишити в минулому «кроссоверним» передню частину дорестайлингового пікапа, яка відлякала деяких потенційних покупців, незважаючи на зручний інтер’єр, наявність ряду «розумних» функцій і опціональний повний привід.

При цьому профіль і корми Honda Ridgeline практично не змінилися. Найпомітніше зміна в задній частині кузова — пара виїмок на бампері і два круглих патрубки вихлопної системи з боків замість прихованого вихлопу з виходом вниз.

Зміни в салоні мінімальні: нова інформаційно-розважальна система Honda з фізичної рукояткою регулювання гучності і нова контрастна вишивка.

За доплату доступний стайлінг пакет Honda Performance Development, в який входить інша радіаторна решітка з V-подібною структурою, набір наклейок і шильдиков, колісні диски кольору Sonoran Bronze і масивні розширювачі колісних арок зі скошеними краями. Також для всіх комплектацій пікапа будуть доступні пакети Utility, Function і Function +. Що в них увійде, не уточнюється.

Під капотом у Honda Ridgeline 2021 року залишилось колишній «атмосферник» V6 3.5 (284 к.с., 355 Нм), пов’язаний з девятідіапазонним «автоматом». Базові версії пікапа оснащені переднім приводом, топові — системою повного приводу i-VTM4, здатної перерозподіляти крутний момент не тільки між осями, але і між задніми колесами.