Новий Ford Bronco споряділі для тріваліх подорожей

Концепт Ford Bronco Overland — це демонстрація спорядження, яке компанія може запропонувати любителям тривалих переїздів і подорожей. Найпомітніше з них — встановлена ​​на даху позашляховика двомісна автомобільна намет Yakima, доступ до якої забезпечує складні сходи. У салоні автомобіля встановили холодильник ARB, газову плиту та кухонний набір. Також в комплект увійшли висувний лоток для холодильника і столик в задніх дверях зі складними стільцями.

Концепт побудований на базі чотирьохдверною версії Bronco Badlands. У «туристичного» позашляховика модульний сталевий передній бампер Ford Performance з лебідкою WARN, жорсткий дах зі світловою смугою, 17-дюймові колісні диски Fifteen52 Traverse HD з 35-дюйсмовимі шинами і шість додаткових світлових блоків, що забезпечують 360-градусний навколишнє освітлення. Також в списку оснащення — радіостанція.

Під капотом у Bronco Overland базовий 2.3-літровий двигун EcoBoost, пов’язаний з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Віддача «четвірки» залишилася колишньою — 270 к.с. і 420 Нм крутного моменту.

Поки не ясно, яке з обладнання, що дістався «туристичного» Ford Bronco стане частиною заводських аксесуарів позашляховика. Їх повний список більш ніж з 200 одиниць може з’явитися найближчим часом.