Aston Martin Valkyrie налаштований на 1000 к.с. і 11100 об/хв

Aston Martin Valkyrie налаштований на 1000 кінських сил і до 11 100 об / хв.

  Ні, ці цифри не помилка.

  Aston Martin працює з Cosworth над розробкою двигуна Valkyrie, який, як ми тепер знаємо, відрізняється від двигунів інших серійних автомобілів. Сьогодні він поділився деякими особливостями. Безнаддувний 6,5-літровий V12 буде розвивати мощность 1000 кінських сил і розвивати швидкість до 11 100 об / хв.

  Ми порахували, що це 153,8 кінських сили на літр в не посилення машині. Щелепи падають на підлогу. Перша думка тут йде про те, як ця річ буде звучати. Aston надав нам твіттер, який він написав сьогодні вранці і який ви можете побачити нижче.

  Деякий час назад ми отримали попередній перегляд звуку, і це тільки підтверджує те, наскільки він буде класним. Шуми повертають нас в той час, коли двигуни F1 дійсно звучали добре. Пікова потужність досягається при вражаючих 10 500 оборотах в хвилину, тому вам потрібно буде розігнати його до самого верху перед перемиканням.

  Купити двигун, запчастини та аксесуари до автомобілів ГАЗ в Україні можна в інтернет магазині Zapchast-avto.kiev.ua, який предрагает широкий асортимент продуктів за найпривабливішими цінами, подробиці можна дізнатися тут.

  Крутний момент передбачувано набагато нижче — він становить 546 фунт-фут при 7000 об / хв, коли більшість двигунів або працюють, або працюють без пари. Номери для гібридної системи Valkyrie як і раніше недоступні, тому нам доведеться почекати, щоб дізнатися об’єднаний висновок.