Чоловіку набридли безладні гудки автомобілів, і він вирішив подивитися, що буде, якщо і пішохід буде сигналити кожен раз, коли йому щось не подобається на дорозі

Перехожі, зрозуміло, здригалися, почувши автомобільний гудок в пішохідних зонах, але в цілому реагували спокійно — мало по вулицях ходить пришелепкуватих. Америка!

Але користувачі соцмережі розділилися в думках. Комусь ідея сподобалася: вони вирішили, що було б непогано мати такий додаток в телефоні. Багатьох дратує, що, коли кудись особливо поспішаєш, перед тобою неодмінно виникають «зомбі» зі смартфонами в руках, які нічого навколо не бачать і постійно гальмують.

Інші на його питання, чому автомобілісти постійно гудуть, резонно відповідають — тому що неможливо розмовляти з людиною в іншій машині, і це єдиний спосіб привернути його увагу.

Клаксон в машині — функція необхідна, які б акції не влаштовували окремі хейтери. Тільки от безладно і нервово сигналити з будь-якого приводу дійсно не варто: ну навіщо викликати зайве невдоволення навколишніх? У цьому Джозеф, безумовно, прав.