Audi A8 обзаведеться люксовою версією Horch

Зараз найдорожчий седан A8 L з мотором W12 6.3 без урахування опцій варто дев’ять з половиною мільйонів рублів. Прикинути націнку за спецверсію дозволяє Mercedes-Maybach S-класу, який в середньому на два мільйони дорожче стандартної длиннобазной модифікації.

  Джерела видання Automotive News в Audi повідомляють, що належить фірмі марка Horch, заморожена після Другої світової війни, може бути відроджена в найближчі роки. Мова йде не про окрему лінійці автомобілів, а про особливі версіях седана А8, які будуть представлені разом з рестайлінгом через два-три роки. Якщо 12-циліндрові автомобілі, понад сподівання, не будуть збережені в лінійці, то Хорьхом будуть топ-моделі з двигуном V8.
  Передбачається, що A8 Horch отримає особливе оснащення, а зовні буде ідентифікуватися дизайном коліс і відповідними шильдиками. Імовірно, Horch НЕ буде додатково розтягуватися, що концептуально відрізняє від S-Майбаха. І мова поки йде лише про флагманський седан, але не виключено, що іменними можуть стати і молодші моделі. Наприклад, у Шкоди під Laurin & Klement забрендовані Yeti, Octavia, Kodiaq і Superb.