Стало відомо, коли новий Nissan Juke прибуде в Україну

Про це розповіли у компанії «Ніссан Мотор Україна».

Друге покоління популярного Nissan Juke, представленого японцями 4 вересня, почне продаватися в Україні в другій половині 2020 року. Про це «Авто24» повідомив менеджер з комунікацій компанії «Ніссан Мотор Україна» Володимир Іванов.

За його словами, українцям буде доступна модель з 3-циліндровим бензиновим однолітровим двигуном DIG-T потужністю 117 к.с. Коробка передач – на вибір: 6-ступнчаста «механіка» або 7-ступінчастий «робот» з двома зчепленнями (він прийде на заміну варіатору).

В Європі нове покоління Ніссан Джук 2020 буде доступне вже з листопада поточного року. Виробництво поточної версії закінчилось. А от в Україні новий Nissan Juke з’явиться у другій половині 2020-го. Однак з автосалонів ця модель не зникне. «Для того, щоб зберегти присутність в сегменті B-SUV, ми замовили партію автомобілів, яка забезпечить дилерську мережу автомобілями до появи нового Nissan Juke в Україні», – заявив Володимир Іванов.

Виходячи з того, що нова модель більш технологічна, слід очікувати збільшення її вартості в порівнянні з минулим поколінням. Отож в українців ще близько півроку буде шанс придбати нинішнє покоління Nissan Juke з відчутною знижкою. Зокрема, мінімальна вартість цього авто становить 375 220 грн., що в перерахунку на американські долари відповідає $15 000. А максимальна знижка на більш дорогі модифікації — 75 720 грн. Якщо порівняти ціни з іншими представниками B-SUV, то це одна з кращих пропозицій на ринку на даний момент.