Чим погасити існуючі кредити

uacreditДля того щоб не опинитися в борговій ямі, необхідно розраховуватися за грошовими позиками регулярно. Коли на руках кілька кредитів, позичальник, як правило, виплачує тільки відсотки. На виплати за основною сумою боргу грошових коштів часом не вистачає. Але навіть з поганою кредитною історією можна скористатися сервісами на зразок uacredit, де можна оформити кредит без відмови онлайн.

Для того щоб з’явилася можливість виплачувати основну суму боргу, є два варіанти, які можуть допомогти у вирішенні цього питання:

  • Реструктуризація діючого кредиту в банку;

  • рефінансування суми грошового боргу за допомогою нового кредитного позики.

Обидва варіанти допомагають у вирішенні питання щодо зменшення регулярних виплат.

Що таке рефінансування суми боргу

Цей варіант добре застосовувати позичальникові, у якого кілька кредитів. У цій ситуації необхідно стежити за графіком виплат, щоб не було прострочення по рахунках. За кожну позику сплачується Індивідуальна процентна ставка. Якщо грошова позика була взята в ломбарді або мікрокредитної організації, значить відсотки за ставкою досить високі. У сумі виходить дуже велика кількість відсотків. Детальніше тут.

Наприклад, один кредит узятий в МФО зі ставкою в 1,5% в день. Іншу грошову позику взято в ломбарді з такою ж ставкою в день. У сумі процентна ставка за дві позики в день становить 3%. В місяць це виходить 90%.

У цій ситуації можна взяти новий кредит для того, щоб погасити діючі грошові позики. Один кредит в одному місці замість декількох грошових позик з різних місць здатний значно знизити виплати за відсотками. Це і є рефінансування суми боргу.

Що таке реструктуризація існуючого кредитного боргу

Процес реструктуризації дозволяє змінити умови, зробивши їх більш вигідними для позичальника. Реструктуризація дає можливість знизити процентну ставку. Зробити це можна, збільшивши загальний період кредитування.

При деяких життєвих обставинах позичальник має право на надання кредитних канікул. Це можливо при наданні обґрунтування банку.

Процедура реструктуризації дозволяє захистити позичальника від прострочень і призначення штрафів.

Надання грошової позики приватним кредитором

У Києві існує приватний кредитор, що видає позику з низькою процентною ставкою. В даній ситуації потрібна застава. Як правило, це запорука нерухомості або автомобіля.

Процентна ставка на отримання коштів для закриття інших кредитів від 1,5% в місяць. У рік це 18%. Найменша сума кредиту – 30000 грн. Максимальний поріг залежить від ринкової ціни нерухомості. Це важливо, так як кредитор працює під заставу автомобіля або нерухомості. До переліку заставного майна входить:

  • Житлова нерухомість, така як будинок, квартира, гараж, ділянка;

  • Недобудоване приміщення;

  • Комерційна нерухомість, така як офіс, магазин, складське приміщення;

  • Спецтехніка або особистий автомобіль.

При наданні кредиту на покупку автомобіля процентна ставка призначається від 3,5% в місяць.

Проведені угоди оформляються з урахуванням законів України. Кредитор працює вже більше 15 років, що дозволяє розраховувати на досвід, надійність і допомогу у вирішенні фінансових труднощів.

На сайті uacredit.pro можна отримати детальну інформацію про надані послуги.