Дідусь у 92 роки «мчав» по жвавій автостраді, і зупинити його змогла тільки поліція

У фейсбуці стало популярним відео, опубліковане Брюсом Бромлі в групі «Власники відеореєстраторів в Австралії» і зняте на крупній автостраді Монаш в штаті Вікторія. І на відео, як вже зрозуміло з назви групи, запис з реєстратора.

А головний герой швидко з’являється в кадрі. По лівому краю дороги на «повної швидкості» обганяє машини, які стоять на світлофорі, 92-річний дідусь на чотириколісному скутері для літніх людей.

І тут варто пояснити, що повна швидкість для цієї дива техніки — 16 кілометрів на годину, а події відбуваються на автостраді, де люди намагаються тримати на спідометрі 100 кілометрів на годину.

Жалісливий Брюс вирішив, що це просто небезпечно для дідуся. Він порівнявся з цим суворим гонщиком, щоб дати йому пораду.

Посунься, приятель. Ти на автостраді. Ти не можеш їхати по автостраді.

У відповідь він почув лише «Ну офігіти». Тоді хлопець зробив ще одну спробу і попросив дідуся зупинитися, але цього разу дідусь був настільки ж небагатослівний і ще суворіший «відвали».

Після цього пенсіонер як ні в чому не бувало продовжив свою подорож, а Брюс вирішив зателефонувати до поліції. Стурбованим голосом він розповів оператору про сформовану ситуацію.

Він просто їде дорогою з дуже щасливим виглядом. Але що мені робити? Розумієте, якщо я просто поїду, його доведеться збирати по частинах. Я не хочу, щоб у нього хтось врізався.

Дізнавшись, що після спроби допомогти Брюсу порадили відвалити, оператор чи то жартома, чи то серйозно видав таке «Ти намагався». Але допомога прийшла зовсім скоро. Ця драма на низьких швидкостях серед високих швидкостей тривала всього шість хвилин, і до кінця відео дідуся вже зустрічала поліцейська машина.

Поліцейські привезли чоловіка у відділок, а незабаром він був переданий сім’ї, яка вже почала його розшукувати. Брюс же радий тому, як все закінчилося, і не тримає зла за парочку жорстких висловлювань на свою адресу.

Я був у шоці. Я просто попросив його зупинитися, а він мене послав. Це було дуже агресивно з його боку, але бідоласі 92 роки та він не розумів, що відбувається. Якби я поїхав, а його збили, я б не зміг спати по ночах.