Чотиридверний купе Mercedes-AMG GT 63 S

Чотиридверний Mercedes-AMG GT 63 S став більш спортивним.
    
  Поки це стосується виключно зовнішнього вигляду, який серйозно змінився, отримавши новий аеродинамічний пакет. І такі аеродинамічні деталі будуть доступні для інших версій Mercedes.

  Чотирьохдверне купе Mercedes-AMG GT — один з найкрасивіших і спортивних автомобілів в класі. Це досить потужний автомобіль, і доводити це нікому не потрібно. Все видно відразу, ще до старту зі світлофора. Серія GT серйозний суперник не тільки для чотирьохдверних конкурентів, але і для деяких суперкарів.

  Але мода на індивідуалізацію автомобілів крокує семимильними кроками, і їй до пари зростає і попит на всілякі «прикрашення». Тепер практично для будь-якого транспортного засобу доступний величезний список опцій. Є він, природно, і для продукції AMG.

  Одна з нових опцій — аеродинамічний пакет, який пропонується не тільки для GT 63 S, але і для менш потужних Mercedes-AMG. Таких, як 43 або 53. У Німеччині такий пакет обійдеться в 3 391 євро.

  Він сумісний з будь-яким уже встановленим фірмовим додатковим обладнанням, за винятком хром-пакета або карбонового пакету. Є ще обмеження на використання фаркопа. Хоча який в ньому сенс на такому автомобілі.

  На своїх ілюстраціях AMG демонструє GT 63 S вже оснащений розширеною комплектацією, який і доповнений новим аеродинамічним пакетом. Він складений більш агресивну передню панель з потужним сплиттером і додатковими повітряними дефлекторами і великими повітрозабірниками в нижній частині бампера.