BMW M3 CS 2018

У нашому огляді BMW M3 CS 2018 роки ми писали: «Коли дебютувало поточне покоління, воно не цілком відповідало (за загальним визнанням, дуже високим) очікуванням. BMW витратив роки з 2015 року, роблячи M3 гостріше ». Кожна ітерація, від Performance Package і Competition Package до CS, ставала все більш гнучкою і гнучкою. Шанувальники BMW M повинні були бути в захваті від того, що M3 2020 року продовжить шлях розвитку, і стандартна модель повинна важити менше і бути більш потужною, ніж нинішня M3 CS.

  Перехід до архітектури CLAR під великими седанами BMW і декількома позашляховиками приносить негайні дивіденди ваги. Таким чином, незважаючи на те, що M3 2020 року має зрости приблизно на шість дюймів в довжину, він буде менше 3494 фунтів нинішнього CS. Додаткова жорсткість платформи і невелике подовження колісної бази на 0,79 дюйма можуть також дозволити інженерам програмувати м’якші пружини в комфортному режимі.

  Британський виробник оцінює потужність в 465 к.с., що на 11 к.с. більше, ніж у M3 CS. BMW Blog вважає, що діапазон буде коливатися десь між 450 к.с. — що буде менше, ніж у M3 CS — і 500 к.с. 3,0-літрову шістку, безсумнівно, отримають серйозні оновлення, але Autocar вважає, що система уприскування води від M4 GTS може перейти в моторний відсік M3. Проте, упаковка системи і її додатковий резервуар для води може додати більше складності, ніж хотілося б, і BMW вже сказав, що не хоче ускладнювати седан. Ось чому гібридна допомога була виключена.

  Є й конкуруючі ідеї з приводу трансмісії і рульового управління. Autocar говорить, що шестиступінчаста механічна коробка передач буде де-факто коробкою передач, а восьмиступінчастою автоматична ZF від M5 буде використовуватися в якості опції.

  BMW Blog вважає, що підрозділ M може дотримуватися семиступінчастою подвійний коробки передач незважаючи на свої витрати в порівнянні з коробкою передач ZF. М5 потрібно було вісім швидкостей, щоб витримати 553 фунт-фут обертального моменту, але у М3 не буде такого крутного моменту, як у М5.