2019 Subaru Forester: вдосконалюється еволюцією

Ось він, абсолютно новий Subaru Forester 2019 року, дуже схожий на той, що був раніше, і зовсім інший. Шпигунські знімки розповіли нам про еволюційний екстер’єрі цього п’ятого покоління, яке Subaru називає «більш бурхливим стилем». Взявши за основу репліки Ascent, замість кузовова, прикрашеного парою ліній символів, дизайнери Subaru підкреслили скульптуру всього прольоту. Спереду, велика, чорна глянсова решітка врізається глибше в бампер Корпуси фар зберігаються в формі, але тепер в них стандартно використовуються світлодіодні лампи. З боків перфоровані колісні арки обрамляють кутовий плече, яке врізається в С-образну стійку і обертається навколо бічного скла.

  Зміни в дизайні і перехід на глобальну платформу Subaru привели до збільшення колісної бази на 1,2 дюйма і збільшення простору для ніг на 1,4 дюйма. Водій і пасажир спереду сидять на нових, більш зручних сидіннях і отримують більше місця в центральному тунелі за допомогою системи електронного гальму. Ззаду ширші отвори задніх дверей і крутіша З-образна стійка забезпечують більш легке проникнення.

 Багажного відділення збільшується на 5,3 дюйма і має плоску підлогу і стандартний вантажний піддон. Внутрішнє світлодіодне освітлення висвітлює вантажний відсік, коли двері багажного відділення відкрита, а зовнішній прожектор світить зовні задньої частини кросовера. Опустіть задні сидіння і отримаєте доступ до 76,1 куб. Футів вантажного приміщення, 1,9 куб. футів більше, ніж раніше.

  Якщо у Вас виникла аварійна ситуація з замком в автомобілі: поломка механізму замикаючого пристрою; знос, втрата, тимчасова відсутність ключів; банальне захлопування двері з необережності — відкриття замків otkroem.com.ua

  Subaru додає новий варіант в лінійку Base, Premium, Limited, Touring нову модель Sport. Base і Premium їздять на 17-дюймових колесах, інші отримують 18-дюймові. Все Foresters оснащені «поліпшеною» версією нинішнього 2,5-літрового чотирициліндрового двигуна з безпосереднім уприскуванням, підвищеним стисненням і активним управлінням випускного клапана. Двигун тепер розвиває потужність 182 кінських сили, поліпшення на 12 к.с. і крутний момент 176 фунт-фут, що на 2 фунта-фута більше. Для вас, Forester, це означає, що так, 250-сильний 2,0-літровий двигун з турбонаддувом звільняє приміщення.

  Кожна обробка салону отримує Lineartronic CVT і стоп / старт. Моделі Touring і Sport отримують ручний режим, імітуючи семиступенчатую коробку передач. Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) пропонує інтелектуальний і спортивний режими їзди (Sport Sharp на спортивній оздобленні); Інтелектуальні пріоритети економії палива, Спорт максимізує гострі відчуття. Економія палива досягає 33 миль на галон по шосе, в залежності від комплектації. Все, крім базової моделі, оснащені X-Mode з Hill Descent Control, версія для лімітованих Touring і Sport комплектацій поставляються з настройками Snow / Dirt і Deep Snow / Mud для вирішення особливо неприємних ухилів і спусків.