Де краще всього підбирати лампочки для свого автомобіля?

На протязі останніх років особливою популярністю серед автомобілістів користуються ксенонові освітлювальні елементи. І слід зазначити, що це зовсім не дивовижно. Вся річ у тому, що ксенон здатен не тільки якісно підсвічувати дорожнє полотно та узбіччя, але іще прикрашати зовнішній вигляд транспортного засобу. Саме тому можна з упевненістю говорити про те, що саме ксенонові лампи дуже якісні, довговічні та ефективні.

Як тільки власник приймає рішення оснастити власне авто цими продуктами, він одразу зіштовхується з великою кількістю питань. По-перше, він зовсім не розуміє, які елементи підходять для конкретної оптики. По-друге, де можна вигідно їх придбати.

Інтернет магазин Закс пропонує великий вибір освітлювальних приладів для всіх марок та моделей транспортних засобів. Саме тут можна придбати лампи ксенонового, діодного та галогенного типу. Все, що потрібно для оформлення заявки – зв’язатися із менеджером компанії у любому підходящому для вас способу. Таким чином, замовити автомобільні лампи є можливість як у телефонному, так і в онлайн режимі.

Як вибрати підходящі оптичні пристрої

Насамперед слід ознайомитись з перевагами та недоліками ксенону. В цьому випадку ви повинні відмітити, що система освітлення автомобіля відповідає за якісне освітлення дороги в процесі руху в ночі та при поганих умовах. Тому слід купувати лампи з максимальною інтенсивністю. Це якраз і відноситься до ксенону, потік світла якого направляється набагато ширше, що дає можливість розгледіти усі дорожні знаки та об’єкти.

Також слід зазначити, що ксенон здатен повноцінно функціонувати тільки за допомогою баласта, який буде контролювати та моментально розпалювати лампу. Також він відповідає за забезпечення необхідної напруги.

Для того щоб підібрати найбільш підходящий цоколь, слід демонтувати стару лампу та подивитися на її маркування. Там повинен вказуватися цоколь. Це може бути Н1, Н3, Н7, Н11, НВ1 і так далі.

Наступним фактором, на який треба звернути особливу увагу вважається колірна температура. Вона може бути в межі від 3500 до 8000к. Саме тому слід вибирати ті параметри, які найбільше підходять до конкретної оптики. Наприклад, у противотуманні фари монтуються лампи із температурою в 3500к. Для головної оптики ідеальним варіантом вважається 4300к. Якщо ви хочете отримати більш біле світло, тоді купуйте лампи 5000к. А ось освітлювальні елементи із температурою 6000К будуть випромінювати холодне біле з блакитним відтінком світло.

Як бачите, для кожної окремої системи можна із легкістю підібрати найбільш підходящі продукти. А замовити їх є можливість, не виходячи із дому.