Volvo представила абсолютно новий універсал V60 Cross Country

Лінійку позашляхових автомобілів Volvo поповнив універсал V60 Cross Country. Це абсолютно нова розробка, яка стала третьою моделлю в 60-м сімействі після седана S60 і звичайного універсала V60.

V60 Cross Country вже в стандартному оснащенні має повний привід, а його дорожній просвіт на 75 мм більший, ніж у базового V60.
Також вже в базовому оснащенні передбачені система управління спуском з пагорба, електронний контроль стійкості, кутове управління тягою і спеціальний позашляховий режим водіння.

Volvo V60 Cross Country

Pilot Assist допомагає водієві при управлінні, розгоні і гальмуванні автомобіля. Система працює на дорогах з доброю розміткою на швидкості до 130 км/год. Це, свого роду, попередник автопілота.

У список стандартних систем активної безпеки входить, зокрема, запобігання виїзду на зустрічну смугу. Дуже зручним при виїзді з парковки заднім ходом є сповіщення про перехресний рух позаду автівки.

Інформаційна система Volvo Cars Sensus Connect повністю сумісна з Apple CarPlay, Android Auto і 4G.

Спочатку новий Volvo V60 Cross Country буде доступний з бензиновим двигуном T5 і дизельним D4. Дещо пізніше на ринок надійдуть м’яко-гібридна і plug-in-гібридна модифікації.