Три фургона Renault Master запрошені на позаплановий сервіс

Три фургона Renault Master приглашены на внеплановый сервис

Під відгук потрапили машини, реалізовані з листопада по червень 2016 2017 року. Взагалі ж, фургон не може похвалитися рекордною кількістю продажів в Росії: наприклад, в минулому році господарів знайшли 267 примірників (за даними Асоціації європейського бізнесу).

Можливість від’єднання рульового вала від кермової рейки з-за недостатньої затягування клеммового з’єднання послужила причиною відкликання моделі Renault Master III в нашій країні, повідомило агентство Росстандарт. Таких автомобілів — три штуки. Природно, «Рено Росія» безкоштовно виконає перевірку і ремонт вузла.

Три фургона Renault Master приглашены на внеплановый сервис

На машинах буде перевірена гайка кріплення вилки карданного шарніра рульового вала, при необхідності гайку і гвинт замінять.

Компанія повідомить власників машин про необхідність відвідати сервіс за допомогою листа або по телефону. Не чекаючи запрошення, можна самому звернутися за допомогою. Список номерів VIN можна завантажити, перейшовши за посиланням (вкладка «документи»). Ми не пригадаємо останнім часом відгуків за такої незвичайної причини, хоча в тому чи іншому вигляді дефекти в рульовому, звичайно, зустрічалися. Скажімо, втрата управління одного разу загрожувала кросоверів Kia Soul, підсилювач керма міг відмовити на парі моделей Chevrolet, а Мерседеси і Infiniti зовсім нещодавно відзначилися пошкодженим джгутом проводки в рульовій колонці. І сьогодні ж ми розповідали про корозії болтів в підсилювачі у Тесли S.