Сімейство Opel Astra скоро переживе підтяжку обличчя

Семейство Opel Astra скоро переживёт подтяжку лица

Цей і ще кілька знімків Opel днями виклав в Твіттері. Перед нами явно не версія GSi, яка недавно була анонсована для Корсы. Хоча прощання генерації K в «зарядженому» виконанні бачиться логічним

Хетчбек, седан і універсал Opel Astra перейшли в п’яте покоління в 2015 році. Попит в ЄС за підсумками 2017-го знизився на 14% (до 216 515 машин), так що саме час проводити планове оновлення. Це ще не привід переїжджати на платформу PSA, змінювати силові агрегати від GM на французькі двигуни і трансмісії. Така масштабна реформа відбудеться з появою «шостий» Айстри.

Семейство Opel Astra скоро переживёт подтяжку лица

Під пластиковим щитком ховається сучасний ніс як у Інсигнії, тобто поміняються оформлення решітки і переднього бампера. Корми залишиться колишньою.

Стало бути, для «Європейського автомобіля року» дворічної давності рестайлінг зведеться до зовнішніх косметичних поліпшень, доповненим варіантів оздоблення інтер’єру, розширення мультимедійних можливостей системи IntelliLink і, ймовірно, підвищення безпеки за рахунок нових помічників водієві.