Паркетники BMW X3 відкликані з-за заднього спойлера

Паркетники BMW X3 отозваны из-за заднего спойлера

Для нового покоління «ікс-третього», що надійшов у нас в продаж в листопаді 2017-го, це перший відгук. Минулого разу старий BMW X3 підвели дефектні кріплення дитячих крісел.

Спойлер на дверцятах багажника може бути погано закріплений, оскільки збирачі забули прикрутити деякі гвинти. Першою ознакою дефекту є шуми, створювані ззаду потоком повітря. Надалі «крило» очікує деформація, а на високій швидкості він, ймовірно, впаде і стане причиною аварійної ситуації. З цієї причини проводиться глобальна сервісна акція для кросоверів BMW X3, проданих в 2017-2018 роках.

Паркетники BMW X3 отозваны из-за заднего спойлера

У Північній Америці відгук розпочався 20 березня й триватиме до першого травня. Він торкнувся 17 008 автомобілів у версіях X3 xDrive30i і X3 M40i.

У нашій країні до дилерів повинні заїхати власники 1202 машин. Сервісмени перевірять наявність гвинтів і вкрутити їх, якщо ті відсутні. Грошей за роботу не зажадають. Перелік VIN-номерів викладений Росстандартом. Добра половина списку містить позначку «ПТС заблокований». Це означає, що автомобіль ще не переданий клієнтові і спойлер буде приведений в порядок до видачі.