Флагман Brilliance V7 відсвяткує прем’єру в столиці Китаю

Флагман Brilliance V7 отпразднует премьеру в столице Китая

«Сімка» відчутно більше «шістки». Довжина — 4702 мм (+82), ширина — 1932 (+10), висота — 1734 (+1), колісна база — 2770 мм (+45). Це перевага, звичайно, не дає право паркуватися на газоні.

Поки в Росії худо-бідно продається паркетник Brilliance V5 (165 машин за 2017 рік), на ринок Китаю вже вийшла модель V6, і до дебюту 25 квітня в Пекіні готується вершина SUV-лінійки бренду — семимісцевий Brilliance V7. Він оснащений бензинової «турбочетверкой» 1.6 потужністю 204 л. с. і семидиапазонным «роботом» з двома зчепленнями.

Флагман Brilliance V7 отпразднует премьеру в столице Китая

Зовні «ве-сьомий» багато в чому повторює «шістку», але він позбавлений молодіжних деталей типу «легкою» даху. Степеневий сімейній машині зайва агресія ні до чого. Краще додати хрому.

Салон моделі Brilliance V7, крім більшої кількості місць, відрізняється збільшеним центральним дисплеєм і вставками «під дерево». Що стосується можливості поставок в Росію, то тут ситуація з V6 і V7 однакова. Рішення приймає штаб-квартира в Шеньяні. Навіть при її схвалення процес сертифікації може зайняти півтора року.