Прототип Toyota GR Supra Racing нагадав історію Супры

Прототип Toyota GR Supra Racing напомнил историю Супры

Довжина — 4574 мм, ширина — 2048, висота — 1230, колісна база — 2470 мм. Номер 90 на дверях позначає п’яте покоління дорожньої Супры. Попередні іменувалися A40, A60, A70, A80.

В
місце серійної версії купе Toyota Supra японці привезли до Женеви гоночний концепт GR Supra Racing, який передає віртуальний привіт шоу-кару GR Super Sport. Як водиться, акронім GR позначає команду Gazoo Racing. Не бажаючи викладати технічні характеристики трек-кара, японці вирішили заново перегорнути всі сторінки історії Супры, якій нині виповнилося б 40 років. Мовляв, ми повернули в обіг славне ім’я (відео). Драйв теж опублікує докладну хроніку, але тільки після дебюту дорожньої дводверки п’ятого покоління. А поки…

Прототип Toyota GR Supra Racing напомнил историю Супры

Дуже схоже, що Toyota видає за концепт повністю підготовлений до гонок на витривалість машину з двигуном спереду і заднім приводом. Про потужності мотора залишається тільки гадати.

Прототип Toyota GR Supra Racing напомнил историю Супры

Салон позбавлений якої-небудь обробки. Пасажирські сидіння видалені, встановлені сталевий каркас безпеки і система пожежогасіння. Пілотові уготовані знімний штурвал, телеметрія на дисплеї, крісло-ківш з п’ятиточковими ременями безпеки і чарівні педалі.

Наостанок варто відзначити кілька деталей. Дверні панелі виконані з вуглецевого волокна. Замість лобового і бічних стекол — прозорий пластик. На диски BBS з центральною гайкою надіті гоночні шини Michelin. Зупиняють машину гальма Brembo. Концепт GR Supra Racing буде представлений в оновленій версії комп’ютерної гри Gran Turismo Sport у квітні 2018 року.