Прототип SsangYong e-SIV трохи розчарував

Прототип SsangYong e-SIV немного разочаровал

Все ж нагадаємо розміри. Довжина — 4460 мм, ширина — 1870, висота — 1630, колісна база — 2675. Прототип на 25-50 мм більші, ніж поточна модель Actyon. Одна спиця на кожному диску має маркер в кольорах прапора Південної Кореї.

Про
шоу-каре SsangYong e-SIV було відомо майже все ще на стадії публікації скетчів, тому доводиться повторюватися. Зате на фото компактний кросовер, який замінить Korando/Actyon в 2019 році, на стенді в Женеві виглядає вельми переконливо. Особливо цікавою знахідкою здаються патерни Geonic: ними прикрашені решітка колеса зі спеціально звареними для концепту шинами, корми і сидіння. Останніх, до речі, всього чотири, оскільки по центру салону проходить широкий тунель.

Прототип SsangYong e-SIV немного разочаровал

Ось чому це — «транспортний засіб з розумним електронним інтерфейсом» (Electronic Smart Interface Vehicle — e-SIV). В сенсорний інтерфейс перетворена майже вся передня панель. Плюс до того екран поруч із селектором трансмісії. Мазка текстильна обробка по фактурі схожа на повсть.

Прототип SsangYong e-SIV немного разочаровал

Хоча лінія даху практично рівна, корейці вважають цей паркетник купеобразным. Свіжа концепція дизайну представлена під девізом «Новий горизонт, розумна динаміка». Багатоповерхова корми без проблем ухвалить вихлопні патрубки, адже версії з ДВС ніхто не відміняв.

Підтверджена інформація, що електромотор видає 140 кВт (190 к. с.), максимальна швидкість — 150 км/год, батарея має ємність 61,5 кВт•год і при експрес-зарядки наповнюється енергією на 80% за 50 хвилин. Однак запас ходу, як з’ясувалося, варіюється в межах 320-450 км (раніше була озвучена тільки верхня планка). І з якого циклу це вирахувано, незрозуміло. Рівень розвитку автопілота виявився другим, але якщо поставити додатковий датчик, вийде третій, хоча в ходу четвертий… Сподіваємося, невелике розчарування розчиниться з появою серійної машини.