Оновленій NISSAN JUKE

Компанія Nissan представила на Женевському автосалоні оновлений компактний кросовер Juke. Європейські продажі новинки стартують в травні, а до України модель добереться влітку нинішнього року.

Після рестайлінгу Nissan Juke отримав видозмінену радіаторну решітку з V-подібним елементом, затемнені блоки фар головного світла і повторювачі покажчиків повороту в корпусах зовнішніх дзеркал. Світлодіодні фари будуть входити в стандартне оснащення всіх автомобілів, починаючи з версії SE.

Плюс до всього, стануть доступні нові лекгосплавні колісні диски радіусом від 16 до 18 дюймів. У салоні з’явилося рульове колесо, обтягнуте більш якісною шкірою, а також модернізована панель приладів. У список опціонального обладнання увійшла аудіосистема Bose Professional з шістьма динаміками.

Для кросовера стали доступні два нових відтінка кузова Vivid Blue і Chestnut Bronze, а для салону запропонують кольори Energy Orange і Power Blue.

У Україні оновлений Nissan Juke буде доступний в шести комплектаціях: SE, SE +, LE і LE Perso додані QE + і QE + Perso. Останні дві відрізняються широким вибором елементів персоналізації автомобіля.

Ціни на новинку поки не називаються. Нинішній Juke пропонується в Україні з єдиним 1,6-літровим двигуном потужністю 94 та 117 к.с., що працює разом з механічною коробкою передач і варіатором. Ціни на кросовер починаються від 359 630 гривень.