Наступний кросовер Subaru Forester дебютує в Нью-Йорку

Следующий кроссовер Subaru Forester дебютирует в Нью-Йорке

Тизер не дозволяє розглянути більше, ніж ліхтар з С-подібною секцією. Зверніть увагу: велика частина оптики тепер розміщена на п’ятій двері, тоді як у минулому поколінні ліхтар її не зачіпав.

До
компанія Subaru оголосила про прийдешню прем’єру нового покоління моделі Forester. Вона відбудеться 28 березня на міжнародному автосалоні в Нью-Йорку. Попередник був показаний публіці в 2012-му, так що для зміни генерації час цілком підходяще. Новий Forester побудований на платформі SGP (стійки McPherson спереду і багаторичажка ззаду), відомої за останнім поколінням Імпрези і XV, а також гігантові Ascent, який замінив Трайбеку.

Следующий кроссовер Subaru Forester дебютирует в Нью-Йорке

У вигляді «лісника» ми побачимо деяке схожість з концептом Viziv Future 2015 року, але межі на кузовних панелях будуть «м’якше», а оптика простіше.

Крім дволітрових версій на моделі з самого запуску мають бути мотори побільше. Скажімо, новий наддувний «оппозитник» 2.4 з безпосереднім уприскуванням палива від побратима Ascent. Пізніше чекаємо гібридні варіанти, у тому числі з зарядкою від мережі, а далі Forester може стати і чисто електричним. На це представники компанії натякали ще в 2016-м. Неважко передбачити появу на Форестері останньої версії комплексу допомоги водієві EyeSight з трассовым автопілотом Touring Assist.