MERCEDES ОНОВИВ флагманский седан MAYBACH

Компанія Mercedes-Benz представила на Женевському автосалоні оновлений флагманський седан Maybach. Розкішний автомобіль отримав ряд доопрацювань, завдяки яким новинку стало простіше відрізнити від стандартної моделі S-Class.

Після рестайлінгу Mercedes-Maybach S-Class обзавівся видозміненою решіткою радіатора, при створенні якої дизайнери «надихалися класичним костюмом в тонку смужку». Вперше дане стилістичне рішення використовували на концептуальному шестиметровому електричному купе Mercedes-Maybach Vision 6, представленому в серпні 2016 року на Конкурсі елегантності в американському Пеббл-Біч.

Крім того, при фарбуванні кузова застосують двокольорове лакофарбове покриття: всього буде доступно дев’ять різних комбінацій колірного оформлення. В якості опції можна замовити двошарове прозоре покриття, що створює «особливу блискучу поверхню». Нанесення другого шару, як і полірування, здійснюється вручну. Нарешті, флагманський седан буде доступний з новими 20-дюймовими колісними дисками.

Що стосується інтер’єру, то в списку варіантів його оформлення з’явилася дві нові комбінації кольорів: коричневий / чорний арманьяк і бежевий / чорна савана. Для оббивки салону пропонується шкіра Nappa з контрастною прострочкою мідного, золотого або платинового відтінку. Як і раніше, розкішний седан оснащується системою гучного зв’язку між пасажирами і водієм, реалізованою за допомогою Bluetooth-протоколу.

Габаритна довжина Mercedes-Maybach S-Class становить 5462 мм, а розмір колісної бази дорівнює 3365 міліметрів. Обидва параметра на 20 мм більше відповідних показників довгобазної версії стандартного S-Class.

У Україні оновлений седан буде доступний в трьох модифікаціях: S450 4Matic, S560 4Matic і S650. Перша комплектується трилітровим бензиновим мотором, що розвиває 367 к.с. і 500 Нм крутного моменту. Варіант S560 4Matic оснащується чотирилітровим агрегатом з двома турбінами потужністю 469 сил (700 Нм).

Нарешті, топова версія буде пропонуватися з шестилітровим наддувним двигуном V12, що видає 630 к.с. і 1000 Нм крутного моменту. Такий автомобіль здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 4,7 секунди.

Українські продажі оновленого Mercedes-Maybach S-Class почнуться в нинішньому році. Ціни на седан поки не називаються. Вартість нинішнього «Майбаха» на українському ринку варіюється від 4 254 915 грн до 7 051 191 грн.