Флагманський седан Kia K900 змінить покоління в Нью-Йорку

Флагманский седан Kia K900 сменит поколение в Нью-Йорке

Майже у всіх основних елементів є назви. Приміром, решітка зветься Квадрікі pattern («квадратичний візерунок») і складається з 176 «дорогоцінних клітин». Фари іменуються Duplex comet («подвійна комета»). Кузов щедро оздоблений хромом.

Прем’єра седана Kia K900 (він же Quoris) другої генерації відбудеться 28 березня на Нью-Йоркському мотор-шоу, хоча не можна сказати, що американці без розуму від моделі. За весь 2017-й реалізовано 455 машин — це найгірший результат за останні чотири роки. Але корейці сподіваються переламати ситуацію і підкреслюють: новий дизайн у відповідності з концепцією Gravity of Prestige («Тяжіння престижу») створений спільно зі студією в Ірвіні, штат Каліфорнія. Автомобіль повинен випромінювати розкіш і врівноваженість.

Флагманский седан Kia K900 сменит поколение в Нью-Йорке

Для Північної Америки седан K900 буде проводитися на корейському заводі в Кванмене, де його називають Kia K9. А Quoris для Росії збирається на калінінградському «Автоторі», там випуск, швидше за все, продовжиться.

Флагманский седан Kia K900 сменит поколение в Нью-Йорке

Інтер’єр витриманий у дусі розкішного мінімалізму, тому в салоні майже немає кнопок, зате багато натуральних шкіри і дерева. Людино-машинний інтерфейс представлений цифровий приборкой і центральним дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма. Є навколишнє підсвічування у 64 кольори.

Продажі флагмана в Кореї і на основних ринках почнуться у другому кварталі. Про старт в нашій країні буде оголошено додатково. Згідно стратегії компанії KIA, збирати машини для Росії краще всього на її території. Організація процесу вимагає часу, тому точно спрогнозувати терміни запуску нового Куориса не можна. За 2017 рік у нас було реалізовано 175 седанів. Це п’яте місце в сегменті F, де лідирує Велика німецька трійка на чолі з Мерседесом S-класу.