Шоу-кар Hyundai Le Fil Rouge ввібрав «чуттєву спортивність»

Шоу-кар Hyundai Le Fil Rouge впитал «чувственную спортивность»

Здається, що немає фар. Насправді загоряються десять світлодіодних секцій з кожної сторони плюс трикутні блоки по кутах бампера. Ми дізналися про це з презентації, всю її можна подивитися тут.

Н
икаких концептів корейці не анонсували. І з чого раптом сплив потайний прототип, а Hyundai заговорив по-французьки? У швейцарській Женеві франкофони не домінують, їх приблизно п’ята частина. Мабуть, корейці назвали новий концепт ім’ям Le Fil Rouge просто для краси. У вільному перекладі це означає якийсь загальний тренд, важливу тему, яка проходить червоною ниткою через життя-буття. На статус такої чарівної жилки претендує нова дизайнерська філософія Hyundai під назвою Sensuous Sportiness («чуттєва спортивність»). Якщо ваша голова від славослів’я ще не закрутилася, знайте, що Le Fil Rouge заснований на концепті Hyundai Pony Coupe зразка 1974 року від Джуджаро.

Шоу-кар Hyundai Le Fil Rouge впитал «чувственную спортивность»

Створюючи Hyundai Pony, дизайнери італійського ательє Italdesign черпали натхнення в «машини часу» DeLorean DMC-12. Зубилообразная тачка гіпотетично оснащувалася бензиновими моторами 1.2 і 1.4 у поєднанні з ручною, звичайно, коробкою. І ось її дизайнерська ДНК ніби не розгубилася.

Шоу-кар Hyundai Le Fil Rouge впитал «чувственную спортивность»

Концепт покликаний донести інформацію про чотирьох китах, які його і всю нову дизайн-філософію тримають. Це пропорції (габарити невідомі), архітектура, стайлінг, технології. Поки не доніс. Саньюп, твоїх рук справа? Мовчить.

Шоу-кар Hyundai Le Fil Rouge впитал «чувственную спортивность»

Ми дожили до того моменту, коли ентузіасти радіють наявності у прототипу керма і педалей. Фізичні кнопки відсутні зовсім. Дзен залишився, він не вивітриться звідси ніколи.

Увага, всі прийдешні моделі Hyundai будуть запозичувати стилістичні елементи у цього привабливого концепту, починаючи з седанів і закінчуючи кросоверами. Мета цієї теми — «привнести інстинктивну красу, створити емоційну цінність і бажаність». Люк Донкервольке так і сказав: «Ми відкриваємо нову еру для дизайну Hyundai».