Кросовер Geely Atlas для Росії виявиться дореформеними

Кроссовер Geely Atlas для России окажется дореформенным

Попит на Geely Boyue в Піднебесній невпинно зростає. Грудень став рекордним з продажу місяцем: реалізовано 31 205 машин. За весь 2017 рік китайці купили 286 163 штуки.

В
лютому на російський ринок повинен вийти паркетник Geely Atlas, зібраний на білоруському заводі «БелДжи». А китайці вже в березні зможуть придбати оновлену модель, яка у себе на батьківщині зветься Boyue (раніше NL3). Втім, рестайлінг виявився зовсім легким, адже в КНР кросовер продається менше двох років. Найпомітніша зміна — більш гострі грані решітки, нові бампери і секції задніх ліхтарів.

Кроссовер Geely Atlas для России окажется дореформенным

Додатковий варіант 19-дюймових дисків подається як окрема нововведення. Колір кузова «титановий кристал» (на фото) — теж. Базова версія зараз коштує 106 800 юанів (942 000 рублів) і навряд чи відчутно подорожчає.

Силові агрегати в Китаї залишилися колишніми. Це два бензинових двигуна, шестиступінчастою «механіка» і «автомат». Турбомотор 1.8 пропонує 163 або 184 л. с. Дволітровий «атмосферник» — 141 силу. Останній з’явиться в нашій країні вже на запуск моделі. Компанію йому складе безнаддувний агрегат 2.4 (148 л. с.). «Турбочетвірка» підтягнеться пізніше. Росіяни зможуть вибирати між переднім і повним приводом.

Було — стало

Кроссовер Geely Atlas для России окажется дореформенным