Американці розігріють Європу моделлю Jeep Grand Cherokee S

Американцы разогреют Европу моделью Jeep Grand Cherokee S

Більш спортивна підвіска ― єдине технічне зміну моделі Grand Cherokee S в порівнянні з іншими версіями. Для «ескі» на вибір доступні три стандартні двигуни ― бензинові V6 3.6 (286 л. с.) і V8 5.7 Hemi (352 к. с.) і турбодизель V6 3.0 (250 л. с.).

З
амий швидкий позашляховик планети Jeep Grand Cherokee Trackhawk вже продається в США. Коштує він $86 000, що помітно менше, ніж просять там же за менш швидкі Porsche Cayenne Turbo, BMW X5 M і Mercedes-AMG GLE 63. В цьому році 717-сильний «американець» прибуде в Європу. Але поки цього не сталося, на розігріві у Трэкхока зіграє спецверсія Jeep Grand Cherokee S. Автомобіль буде продаватися лише на деяких ринках Старого Світу, а в його оснащення увійдуть восьмиступінчастий «автомат» і постійний повний привід Quadra-Drive II з блокуванням заднього диференціала і демультипликатором.

Американцы разогреют Европу моделью Jeep Grand Cherokee S

За замовчуванням автомобіль укомплектований активним круїз-контролем, системами автоматичного гальмування з функцією виявлення пішоходів, моніторингу сліпих зон, попередження про вихід зі смуги і утримання в ній.

Літера S в назві натякає на спорт. Його лейтмотив ― в чорному кольорі, яким пофарбовані 20-дюймові колеса, шильдики, пороги і частково задні ліхтарі. Замість сріблястого хрому використаний темний: їм оброблені віконні прорізи, решітка радіатора, вставки на передньому бампері, випускні патрубки. У салоні ― декоративна оздоблення чорним деревом і затемненим металом, спортивні крісла від моделі SRT з перфорованою шкірою і прострочуванням чорними нитками. Також не доведеться доплачувати за панорамний дах, підігрів і вентиляція передніх крісел, камеру заднього виду, автопарковщик і 506-ватну аудіосистему Alpine з системою активного шумозаглушення.