Японцям запропоновано компактний позашляховик Suzuki XBee

Японцам предложен компактный вседорожник Suzuki XBee

За розміром машинка трохи більше, ніж хетчбек Smart Forfour. У довжину вона налічує 3760 мм, в ширину — 1670, у висоту — 1705. Колісна база — 2435 мм.

До
россовер? Ну як сказати. В якості концепту (навіть двох) новенький Suzuki XBee здався в жовтні на Токійському автошоу і тепер надійшов у продаж лише в Японії за помірною ціною від 1 765 800 ієн (900 тисяч рублів). Хоча заявлено, що кросовер побудований на новій платформі Heartect, він ґрунтується на фундаменті чотирирічного кей-кара Hustler.

Японцам предложен компактный вседорожник Suzuki XBee

Цей ракурс, мабуть, найбільш виграшний. До речі, XBee читається як Кросбі (cross-bee). У «бджілки» є режими руху Sport і Snow. «У базі» йде система контролю тяги Grip Control.

Японцам предложен компактный вседорожник Suzuki XBee

Можливі три варіанти персоналізації салону. Наприклад, вставки на боках сидінь можуть бути жовтими, помаранчевими або кольору слонової кістки. При цьому передня панель залишається чорно-білою.

По суті, перед нами «м’який гібрид». Це означає, що віддача силової установки може за рахунок стартера-генератора короткочасно перевищувати базові 99 л. с. і 150 Н•м. Ось така допомога надана трициліндровому моторчику 1.0 Boosterjet і шестидиапазонному «автомату». Доступні передній і повний привід. За межі Японії XBee не вибереться.