Три паркетника Hyundai в Росії зміняться в 2018 році

Три паркетника Hyundai в России изменятся в 2018 году

Наступний Santa Fe ще катається по дорогах в замаскованому вигляді (тут показаний річний кадр з Нордшляйфе»), а російське представництво вже позначив терміни його появи у нас.

Н
овое покоління моделі Hyundai Santa Fe, рестайлінговий Hyundai Tucson, Hyundai Creta 2018-го модельного року — такі плани компанії в Росії на найближчий час. Незважаючи на високу популярність Соляріса (58 374 штуки за січень — жовтень, четверте місце на вітчизняному ринку), паркетники спільно теж відіграють велику роль в продажах бренду. Особливо Creta. Вона вже настає Солярісом на п’яти (43 648 примірників за перші десять місяців року, п’ятий рядок у загальному чарті).

Три паркетника Hyundai в России изменятся в 2018 году

З моменту виходу на ринок в 2016-му Creta вже пару раз радувала шанувальників коригуваннями в оснащенні і можливих поєднаннях моторів і трансмісій. І на цьому зміни не закінчаться.

Отже, що анонсовано. У другій половині року ми вправі розраховувати на повністю новий Santa Fe. Він збереже всі плюси нинішнього, але виявиться ще більшим і динамічніше. Зауважимо, що йдеться не про семимісному Гранде — своя історія. Для Тусана на наступний рік заявлена маса поліпшень зовні і всередині. А по-справжньому компанія заінтригувала обіцянкою, що вже в першому кварталі 2018 року поставить на конвеєр в Санкт-Петербурзі Крету з новими поєднаннями коробок передач та двигунів. Ніяких деталей фірма не розкрила. Але ми пам’ятаємо, що аналог Креты для китайського ринку в серпні нинішнього року отримав 140-сильний турбомотор 1.4 T-GDI Kappa на заміну «атмосфернику» 2.0.