Седан Volkswagen Jetta постане перед публікою в Детройті

Седан Volkswagen Jetta предстанет перед публикой в Детройте

Для Джетты США — вкрай важливий ринок, а ще вона являє собою самий доступний Volkswagen в Штатах (зараз коштує від $18 645), а значить, багато в чому визначає і загальний успіх марки.

Н
овую модель Volkswagen Jetta нам вже доводилося бачити зовсім без маскування, завдяки шпигунської зйомці в Мексиці. І все ж інтерес представляє фірмовий скетч, наданий журналістам із США інженером відділення Volkswagen North America Маттіасом Эрбом. Ми можемо переконатися, що машина стане куди солідніше на вигляд, ніж попереднє покоління. Заодно було виявлено кілька нових деталей.

Седан Volkswagen Jetta предстанет перед публикой в Детройте

Американські журналісти вже встигли поїздити на замаскованому передсерійному зразку і відзначили відчутно поліпшити керованість, стійкість, зворотний зв’язок по керму» і шумоізоляцію (спасибі переходу з платформи PQ35 на MQB).

Видання Motor1.com передає, що базовим у Північній Америці залишиться турбомотор 1.4, тільки модернізований і форсований порівняно з нинішнім (зараз там 152 сили). Зараз така «четвірка» пропонується лише з «механікою», а з’явиться ще варіант з класичним восьмиступінчастим «автоматом». Зауважимо, що цей «автомат» на платформі MQB ми вже бачили — на Атласі/Терамонте. Передбачається, що «гаряча» модифікація GLI збереже свою наддувную «четвірку» 2.0, але стане могутніше (зараз 213 к. с.).