Новий кросовер марки Datsun побачить світ до кінця року

Новый кроссовер марки Datsun увидит свет до конца года

Інсайдери стверджують, що серійна машина буде дуже схожа на шоу-кар. Його довжина 3999 мм, оскільки до чотирьох метрів у Індії покладені пільги. Ширина — 1685, висота — 1550, колісна база — 2450, кліренс — 180-190 мм Об’єм багажника — близько 300 літрів.

До
онцепт Datsun GO-сгоѕѕ, представлений в 2015 році, з дня на день перетвориться в масовий бюджетний паркетник для Індонезії, а потім і для Індії. Він стане на тамтешніх ринках четвертою моделлю відродженого Датсуна після хетча GO, компактвена GO+ і пятидверки redi-GO. Зрозуміло, що новенький кросовер тісно пов’язаний не тільки з побратимами, але і з Renault Kwid на платформі CMF-A.

Новый кроссовер марки Datsun увидит свет до конца года

Прототипом приписувалися трициліндровий двигун 1.2 (76 к. с., 104 Н•м), «четвірка» 1.5 (63 л. с., 160 Н•м), п’ятиступінчаста «механіка» і варіатор. Індонезійська версія Кросу ніби отримає двигун 1.2 з віддачею в 69 сил і зазначені коробки. В теорії можливий «робот» Easy’R.

Російські Датсуны, зроблені з Лад, з моменту своєї появи чекають третю модель. Московський офіс перебуває в роздумах і нічого не коментує. Втім, бос Автовазу Ніколя Мор якось обмовився, що подібність Renault Kwid може у нас з’явитися. Якщо GO-сгоѕѕ вистрілить, шестерінки в мізках менеджерів закрутяться з новою силою. Втім, конкурентне середовище у Датсуна на зарубіжних ринках токсична. Головними суперниками вважаються Suzuki Vitara Brezza, Ford EcoSport, Tata Nexon, Honda WR-V. Інструмент для боротьби з ними, по суті, один — занижена на противагу ціна.