Новий хетч Hyundai Veloster відсвяткує прем’єру в січні

Новый хэтч Hyundai Veloster отпразднует премьеру в январе

На жаль, виробник ні слова не сказав про «зарядженої» версії N, якій пророкують дволітровий 250-сильний турбомотор від хот-хетча Hyundai i30 N.

До
компанія Hyundai запросила корейських журналістів на гоночну трасу Inje Speedium в провінції Канвондо і показала їм Hyundai Veloster другого покоління. Офіційно оголошено, що хетчбек дебютує на січневому автошоу в Детройті. Крім того, підтверджено: модель отримає бензинові «турбочетверки» 1.4 Kappa і 1.6 Gamma. Перша буде доступна тільки з семидиапазонным «роботом», друга можлива і з шестиступінчастою «механікою».

Новый хэтч Hyundai Veloster отпразднует премьеру в январе

Маскувальну забарвлення створив відомий в Кореї художник Vakki. На всіх знімках Veloster показує лівий бік, але ми вже знаємо, що асиметрична четырехдверность хетча збереглася. На цьому фото видно і двостволка патрубків, що залишилася в центрі корми.

Потужність двигунів не названа, але сказано агрегату 1.6 максимальний крутний момент розвивається при 1500 об/хв. Замість напівзалежної задньої підвіски з’явилася багаторичажка. Водієві обіцяні новий адаптивний режим руху Smart Shift, більш низька, ніж раніше, посадка і проекційний дисплей на окремій скляній пластині. Виробництво Велостера почнеться в першій половині 2018 року на заводі в Ульсані.