Найдорожчий хетч Smart Forfour приїде до нас в січні

Самый дорогой хэтч Smart Forfour приедет к нам в январе

Версія підноситься як спосіб виділитися в загальному потоці, хоча для цього підійде будь-Smart. А ось покрасуватися в тусовочке смартоводов — це так. Мало у кого є імітація захисних накладок низом кузова і пакет опцій Brabus Sport Package.

Х
этчбек Smart Forfour під вседорожном виконанні Crosstown оцінений в 1 640 831 рубль 20 копійок (так, така подробиця). Мало того, що базовий «фарфор» коштує вдвічі дешевше (830 000 на «механіці»), так і топовий Brabus Xclusive обійдеться в 1 626 967. Причому у Брабуса буде 109-сильний мотор (170 Н•м), тоді як віддача у Кросстауна — 90 л. с. і 135 Н•м. В обох випадках сіті-кар оснащується шестидіапазонним «роботом» Twinamic.

Самый дорогой хэтч Smart Forfour приедет к нам в январе

Основний колір кузова — сірий або чорний, інших варіантів немає. Топова комплектація насичена опціями по максимуму. Дивно тільки, що ніяких шильдиків і вишивок зі словом Crosstown не передбачено.

Серія Crosstown названа лімітованої, але російське представництво Даймлера не може назвати точну кількість автомобілів — комерційна таємниця. У 2016 році своїх власників знайшли лише 254 хетча Forfour. Зараз всі бренди хваляться щомісячної статистикою, рекордним ростом, однак Смарта серед бравирующих марок немає. Атермальне тоноване скло? Це є.