Марка Honda анонсувала концепти для автосалону в Токіо

Марка Honda анонсировала концепты для автосалона в Токио

Паркетник CR-V у новому виконанні перейшов на темну сторону. Хром більше не виблискує. У чорненої решітці інша стільниковий структура, змінений передній бампер, затемнені вся оптика і колісні диски.

Д
омашнее тюнінг-шоу в Токіо, яке відкриє свої двері 12 січня, японські виробники використовують по максимуму для демонстрації так званих концептів. Насправді це підготовлені до продажу трохи змінені версії серійних моделей. Центральне місце на стенді Хонди буде відведено оспортивленным зовні кросовера Honda CR-V Custom Concept і компактвен Honda Jade RS Custom Concept.

Марка Honda анонсировала концепты для автосалона в Токио

Що сталося з моделлю Jade RS, за тизера зрозуміти неможливо. Стандартний шестимісний компактвен, більше схожий на універсал оснащується турбомотором 1.5 (150 л. с., 203 Н•м) і варіатором, а коштує від 2 530 000 ієн (1,3 млн рублів).

Також на виставці здадуться мінівен Honda Step WGN Modulo X Concept, родстер Honda S660 Modulo X Concept, хетчбек Honda Civic Type R у виконанні Mugen RC20GT, мікролітражка Honda N-ONE RS, ще ціла купа легковиків та мотоциклів. Більшість «концептів» японці зможуть придбати навесні наступного року.