Плагиатный кросовер Changan X70A представлять у Гуанчжоу

Плагиатный кроссовер Changan X70A представят в Гуанчжоу

Довжина кросовера Changan X70A складає 4620 мм, а ширина і висота ― 1770 і 1840 мм відповідно. Тобто автомобіль вузький і високий, що виглядає не кращим чином. Колісна база ― 2750 мм За габаритами китайська модель близька до паркетника Renault Koleos, який трохи довше Чангана, але поступається йому в відстані між осями.

З
виходом позашляховика Land Rover Discovery п’ятого покоління фанати моделі зажурилися. Так, автомобіль став краще мало не у всіх дисциплінах, включаючи позашляхові характеристики, але розгубив дизайнерський шарм. Раніше Discovery можна було дізнатися за частки секунди завдяки фірмовим боковин з характерними дверними прорізами і задніми бічними стеклами, що заходять на дах. Тепер же цього всього немає. Але на допомогу прийшли китайці! Компанія Changan підготувала модель X70A, в якій спробувала відтворити ті елементи, якими дорожили любителі пятидверки Land Rover Discovery. Правда, вийшло так собі.

Плагиатный кроссовер Changan X70A представят в Гуанчжоу

Схоже, єдиний плюс новинки ― скромна ціна. За Changan X70A в Китаї дилери будуть просити від 80 тисяч юанів (трохи більше $12 тисяч). Для порівняння, Renault Captur оцінюється мінімум в 137 800 юанів (майже $21 тисяча).

При погляді збоку на Changan X70A дійсно згадуєш колишні Disco, але масштаб безглуздості протвережує досить швидко. Короткий капот, мала площа скління, мізерні колеса, немов зняті з пари скутерів в сусідньому дворі… А як вам ламана підвіконна лінія передньої двері в стилі позашляховика SsangYong Musso? Під час роботи над передньою і задньою частиною дизайнери з Піднебесної забули про англійських автомобілях, що, втім, їм не допомогло. У салоні ж про Discovery ніщо не нагадує. Скоріше, перед нами понівечений інтер’єр повнопривідника Toyota FJ Cruiser.

Плагиатный кроссовер Changan X70A представят в Гуанчжоу

У список оснащення входять антиблокувальна система, кондиціонер, мультимедійна система з сенсорним дисплеєм і USB-роз’ємом, підігрів передніх крісел, обивка штучною шкірою сидінь першого і другого ряду.

А ось Changan X70A буває виключно передньопривідним. І двигун з коробкою передач також безальтернативний. Минивэнообразный кросовер комплектується бензиновим чотирициліндровим агрегатом робочим об’ємом 1,5 л. Віддача для автомобіля довжиною 4,6 м бентежний ― 97 сил і 140 Н•м. На провідні колеса ця несамовита сила йде через п’ятиступінчасту механічну коробку передач. Своїми очима автомобіль можна буде побачити на листопадовому автосалоні в Гуанчжоу, а продаж у Піднебесній стартують в першому кварталі 2018 року. За межами Китаю реалізація не планується.