Паркетник Renault Duster порадував поліпшеним інтер’єром

Паркетник Renault Duster порадовал улучшенным интерьером

Варіант моделі Duster з ромбом зовні слід за останніми Renault, в оптиці і формі решітки легко вгадується схожість з Логаном і Колеосом.

До
россовер Renault Duster нового покоління зовні, особливо здалеку, дуже нагадує попередній, хіба трохи побільшало рельєфу з боків. І це не сюрприз: модель нам в цілому вже добре знайома. Адже побратим — новий паркетник Dacia Duster дебютував у нинішньому вересні. А версія від компанії Renault отримала трохи інший передній бампер, іншу решітку радіатора і деякі свіжі деталі оформлення салону.

Паркетник Renault Duster порадовал улучшенным интерьером

Розміри моделі при зміні покоління майже не змінилися. Довжина нового паркетника — 4,34 м (було 4,32), ширина практично та ж (1,8 м), і кліренс в 210 мм зберігся.

Ключові зміни пов’язані з комфортом і взагалі обладнанням. Розробники обіцяють помітно поліпшену шумоізоляцію. В залежності від комплектації тут тепер можна знайти систему кругового огляду з чотирма камерами, контроль за сліпими зонами, монітор 4×4 з кріноміром і компасом, кнопку запуску двигуна та безключовий доступ, клімат-контроль і автоматичне перемикання світла фар, віддалений запуск. У крісел змінено наповнення, подушка подовжена, з’явилася регулювання по висоті на 60 мм.

Паркетник Renault Duster порадовал улучшенным интерьером

У салоні фірма Renault здивувала: кермо не такий, як у Дачії, і круглі дефлектори вентиляції замість круглих. Заявлена хороша підгонка деталей, нові фактури, що поєднують глянець з матовими поверхнями. Кілька сріблястих акцентів — і ось уже інтер’єр заграв.

Автомобіль отримав більш досконалу мультимедійну систему MediaNav Evolution з функцією Eco Driving, навчальної водія більш економічного водіння. З’явилися нові 17-дюймові колеса. Кермо тепер регулюється і по висоті на 40 мм, і по вильоту на 50 мм. Обсяг відсіків під мелочовку становить 24,3 л. В асортимент можливих варіантів обробки додані нові забарвлення декоративних вставок, а ще бежева шкіра. Крім помічника старту в гору, тепер є асистент спуску з пагорба. Інше важливе придбання Дастера — ейрбег-шторки.

Паркетник Renault Duster порадовал улучшенным интерьером

Заявлені обсяги багажника у Дастера від Renault, в залежності від методу вимірювання і типу приводу, коливаються від 411 л до 478 під шторкою, а при складанні другого ряду виходить до 1623 л.

В Європі автомобіль вийде з двома бензиновими моторами. Початковий — SCe 115, доступний як з переднім приводом, так і з повним. Він поєднується з «механікою» або варіатором (тільки з переднім). Далі йде 145-сильний дволітровий двигун, який комбінується тільки з «автоматом» і повним приводом. Дизель dCi 85/90 може поєднуватися лише з переднім приводом, а dCi 110 — з будь-яким. Всім дизелів доступна «механіка», але dCi 110 при поєднанні з переднім приводом відрізняється — тут працює «робот». Терміни появи нового Дастера у Росії представництво компанії назвати ще не готове.