Новий Jeep Wrangler залишився вірним собі і в салоні

Новый Jeep Wrangler остался верен себе и в салоне

Серед бензинових моторів планується поява наддувний «четвірки» 2.0 і атмосферного V6 3.6, а з дизелів Wrangler отримає лише трилітрову «шістку» VM Motori. Вже відомо, що п’ятидверна версія з V6 3.6 споживає в змішаному циклі від 11,8 до 12,4 л палива на 100 км (в залежності від коробки передач).

Д
изайнеры фірми Jeep не підвели фанатів позашляховика Wrangler. Зі зміною поколінь модель покращала, зберігши наступність. Те ж саме ми можемо сказати і про інтер’єр, фотографії якого потрапили в Інтернет. Хоча в деталях змінилося все. У Рэнглера новий кермо з металізованими вставками, іншими кнопками і менш товстими спицями. Циферблати приладовій панелі відтепер втоплені в колодязях, а між ними прибудували великий кольоровий дисплей бортового комп’ютера. Верхівка передній панелі тепер рівна, з декоративною прострочуванням. Змінилося розташування центральних дефлекторів, став більше екран модернізованої мультимедійної системи. Не впізнати тепер і центральну консоль з повністю нової фурнітурою.

Новый Jeep Wrangler остался верен себе и в салоне

У дорогих модифікаціях у Рэнглера в списку оснащення ― клімат-контроль, мультимедійний комплекс з дисплеєм діагоналлю 8,4 дюйма, навігацією, аудіосистемою Alpine, підтримкою протоколу Bluetooth і інтерфейсів Android Auto і Apple CarPlay. Сюди ж додамо світлодіодні фари, датчики світла і дощу, безключовий доступ в салон.

Довгобазні версії будуть продаватися в трьох комплектаціях ― Sport, Sahara і Rubicon. У базовому виконанні ― чотири подушки безпеки, система стабілізації, кондиціонер, електросклопідйомники, камера заднього виду, кнопка запуску двигуна, допомога при старті в гору. Також не доведеться доплачувати за аудіосистему з медиаразъемами, 17-дюймові легкосплавні колеса з всесезонними шинами і датчики тиску в шинах. Світовий дебют моделі Jeep Wrangler четвертого покоління відбудеться 29 листопада на автосалоні в Лос-Анджелесі. Покупцям після прем’єри будуть доступні версії з трьома двигунами на вибір, а серед коробок передач будуть як шестиступінчаста «механіка», так і восьмідіапазонний «автомат».